Breng uw vakantie tot leven!

Le Gîte des Berges du Lac de Madine

Boordelingen van gasten

Bent u hier verbleven? Geef uw mening
14 beoordelingen gevonden
Globale notering:
9.6
14
Taal
Soort reis
Reisdatum
Beoordeling
De resultaten filterenFilters verbergen
Home
Faciliteiten
Comfort
Omgeving
Prijs-kwaliteitverhouding
8.8
1
Laakdal, België
November 2014
Ontspannende vakantie
Laatste vakantie voor onze zoon werd geboren. We waren met 3 volwassenen. We werden perfect ontvangen door de gastvrouw in een perfect onderhouden en voorzien huisje. Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie is aanwezig, uitgeruste keuken, functionele badkamer, zeer goede bedden !!, ev babyuitrusting, mooi terras met bbq. Gastvrouw was altijd bereikbaar om te helpen en we werden ook ontvangen met een mand vol fruit uit haar eigen tuin, zalig. Omgeving is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Het prachtige meer geeft een oase van rust. Kleine opmerking : We waren de laatste van het seizoen en hebben behoorlijk moeten verwarmen met een mooie elektriciteitsafrekening als gevolg.
9.2
1
Antwerpen, België
Augustus 2014
Rustige gite, uitstekende ontvangst.
Rustig gelegen gite in een klein charmant dorpje. Grote privé tuin en uitstekende ontvangst. Een aanrader.
9.2
1
België
Juni 2014
Volledig vernieuwde gite, perfect voor een familievakantie. Heel positieve ervaring !
Zeer propere vakantiewoning, volledig vernieuwd. Gezellige kamers boven. Praktische keuken en voldoende bergruimtes. Heel mooie grote tuin met toebehoren. Volledig afgesloten terrein, met eigen parkeerplaats. We waren er met een baby van 3 maanden en konden heel degelijk babymateriaal gebruiken (vb. bed met verstelbare hoogte, nieuw verzorgingskussen, enz.) - In de living is er een 'mini-reisbureau' ingericht : een rek met allerlei folders en brochures over uitstapjes en bezienswaardigheden in de omgeving. Erg handig. Heel vriendelijke eigenaars. Erg rustig gelegen. Dicht bij het meer. Veel uitstapjes mogelijk in de buurt. Kortom : een echte aanrader !
10
1
Verenigd Koninkrijk
Mei 2014
Perfect location for a peaceful holiday
Our family spent a week in this beautiful gite. The owner made us feel very welcome and the gite was modern, comfortable and it felt like we were at home. The setting is perfect for cycling, walking and wildlife watching with the Lac du Madine a 5 min walk away and an easy cycling trail around the lake. We would definately recommend a stay here.
9.2
1
Nederland
April 2014
Very nice guesthouse ! Très bien !
This is a very nice and comfortable guesthouse to stay in with a lovely orchard with prunetrees. The owner, mrs. Demey, is really helpfull. To recommend !
10
1
Dijon, Frankrijk
Augustus 2017
Adresse incontournable
Gîte spacieux, lumineux, fonctionnel et calme. Deux terrasses, dont une couverte pour vélos éventuellement, bien appréciées. Accueil très sympathique. Bonne situation géographique pour des loisirs au lac de Madine et des visites de sites historiques. Végétation abondante, mirabelles délicieuses en saison.
10
1
Lille, Frankrijk
Augustus 2016
Excellente adresse !!
Gîte bien conçu, très agréable, pour vivre à l'intérieur ou dehors ; documentation abondante sur la région… tout est mis en œuvre pour que l'on passe un séjour confortable, réussi.
10
1
Bourgogne, Frankrijk
Juli 2016
Parfait !
Gîte très fonctionnel, agréable à vivre. Beaucoup de possibilités de loisirs et des commerces à proximité. On renouvelle notre séjour car on s'y sent comme chez soi. Accueil chaleureux.
8.4
1
Nancy, Frankrijk
Januari 2016
Très bon séjour
Séduits par l'accueil et la gentillesse des propriétaires, le bon équipement et la propreté des lieux. Très bonne note aussi pour la terrasse et le côté intimité préservé. Dommage pour nous qui avons des problèmes de santé, les lits sont bien trop bas ainsi que les banquettes.
9.6
1
Bourgogne, Frankrijk
Augustus 2015
Gîte lumineux et fonctionnel, extérieur fleuri, terrasse couverte appréciée
On aime l'aménagement intérieur et extérieur, un petit faible pour la terrasse couverte. La végétation luxuriante est apaisante, le verger en prolongement apporte un espace supplémentaire. La propriétaire a mis à disposition beaucoup de documentation pour tous les goûts et tous les âges, elle est disponible pour tous renseignements, tout en restant très discrète. On apprécie ses mirabelles en saison.
10
1
Nancy, Frankrijk
Augustus 2015
Tres bien
Très bien situé et tres fonctionnel
9.6
1
Tregunc, Frankrijk
Juli 2015
Agreable séjour en meuse
Très bon accueil des propriétaires, gite très confortable et d'une propreté irréprochable.
10
1
Melun, Frankrijk
Augustus 2014
Très bien
Le séjour était très agréable, rien à redire à tous les niveaux. Maison, jardin tout était parfait.
10
1
Grenoble, Frankrijk
Juli 2014
Très joli gite
Très bon accueil. Gite très bien équipé et très propre.
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer weten