Breng uw vakantie tot leven!

La Cigalle gite met prive zwembad

Boordelingen van gasten

Bent u hier verbleven? Geef uw mening
6 beoordelingen gevonden
Globale notering:
9.9
6
Taal
Soort reis
Reisdatum
Beoordeling
De resultaten filterenFilters verbergen
Home
Faciliteiten
Comfort
Omgeving
Prijs-kwaliteitverhouding
10
1
Almere, Nederland
Augustus 2018
Heerlijke vakantie
Natuur, rust en ruimte : Prachtige heuvelachtige omgeving waar je heerlijke kunt wandelen/fietsen en een dip kunt nemen in je eigen zwembad.. Algemene beoordeling : 10 - Wij hebben een heerlijke week gehad, zo heerlijk dat er nog vele gaan volgen !
10
1
Baarn, Nederland
Augustus 2018
Geweldig vakantie adres
Bezocht in zondag 12 augustus 2018 Geplaatst op : zondag 19 augustus 2018,11 : 06 (Verhuuradvertentie : La Cigalle) - Geweldig vakantieadres, heerlijk rustig gelegen. Zeer complete gite, alles is aanwezig voor een fijn verblijf. Charles en Gonnie weten veel over de omgeving, voor toeristische tips. En Gonnie kookt ook nog eens heerlijk.
9.6
1
Berkel en Rodenrijs, Nederland
Juli 2018
Heerlijk!
We hebben in juli twee weken in de gîte gezeten. Het was heerlijk. De gîte is ruim en gezellig ingericht. Alles is aanwezig. We zijn veel bij de gite gebleven, omdat het erg warm (heet) was, maar dat was geen straf. Rond de gîte is het heel gezellig ingericht. Het zwembad is zalig om af te koelen. Verder hebben we veel onder de boom gezeten, die goede verkoeling gaf. We zijn helemaal uitgerust weer naar huis gegaan. We hebben alleen maar lof over de gîte en de eigenaren. Gonnie en Charles waren zeer vriendelijk en we hebben heerlijk genoten van de kookkunsten van Gonnie. Regelmatig stonden er verse eitjes voor de deur. Kortom een vakantie om met veel plezier op terug te kijken!
Antwoord van de beheerder
Fijn dank jullie wel voor de mooie recensie.
10
1
Geraardsbergen, België
Juli 2018
Een pareltje
Een echte aanrader ! Een fantastische gite ! Zeer hartverwarmende gastheer en gastvrouw !
Antwoord van de beheerder
Dank jullie wel voor de mooie recensie !
10
1
Nederland
Juli 2018
Algemene beoordeling : 10
Mooi uitgestrekt en rustig. Super relaxed en mooi schoon. Hele aardige mensen.
Antwoord van de beheerder
Prachtig dank jullie wel !
10
1
Brasschaat, België
Juni 2018
Recensie la Cigalle
Wij hebben in La Cigalle een heel fijne vakantieweek gehad. Voor ons ideaal gelegen, uitermate rustig en in een mooie omgeving. De vakantiewoning was praktisch, mooi ingericht en zeer netjes en verzorgd. De gastvrouw en gastheer waren zeer vriendelijk en behulpzaam, bovendien hebben we enkele avonden kunnen smullen van de lekkere kookkunsten van onze gastvrouw. Kortom een heel fijne ervaring en adresje om naar terug te komen. Bieke en Maarten.
Antwoord van de beheerder
Dank jullie wel voor de prachtige recensie. !
Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Meer informatie, en instellen